Ragnar Foss

Bloggeren på dette nettstedet har sin ekspertise i å analysere, drive med research og gi råd om finansmarkedene. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med spesialisering i finans.  På Twitter er han kjent som RagnarFo som med sine 17.000 følgere er en av de største kontoene om finansmarkedene i de nordiske land.  Noen av aksjene forfatteren har skrevet om har virkelig tatt av på børsen.   Antall følgere på Twitter tok av mens han skrev om Tesla i 2013-14. Marketwatch døpte Tesla årets aksje i 2013.   Tesla har blitt 2. beste aksje i USA de siste 10 år med en avkastning på rundt 10.000%. Forfatteren startet dekning av aksjen på en tidligere blogg i 2010 da Tesla stod i $20.   En aksje som Amazon.com har vært en favoritt siden 1990-tallet. Amazon er en topp 25 aksje de siste 10 år.   I 2019-20 har hans beundring for hydrogen aksjer båret frukter i markedet.  FuelCell ble beste USA aksje på selveste Nyttårsaften på 6 måneders sikt. FuelCell er for tiden en topp 10 aksje juli 2020.   Når det kommer til norske aksjer har lakseaksjene virkelig kastet av seg. De var lenge blant verdens beste aksjer. De siste årene har Foss lagt vekt på grønne investeringer. I det norske markedet er de grønne aksjene de helt beste på 3 og 5 års sikt.

2 kommentarer til «»

 1. Hei
  Jeg følger deg tett på Twitter/bloggen din og jeg blir mektig imponert over dine analyser. Hvordan kommer jeg best i gang med aksjehandel? Hvor begynner jeg?

  Mvh
  Pål

  1. Hei

   Hyggelig at du liker mine analyser. Prøver jo å bruke mine 30 års erfaring i markedene og håper jeg treffer på noen av de:)

   Aksjehandel har de fleste i Nettbanken. Nettbank handel for de fleste er norske aksjer så da kan en gjøre jobben med å registrere seg
   for eksempel på Nordnet. Her har en tilgang til utenlandske børser som USA og en rekke aksjefond hvis det er av interesse. Så du kan gå på nettsiden til Nordnet og registrer deg det er det de fleste retail investors gjør.

   lykke til!

   Ragnar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *