Blogg

  • Presidentvalget i USA 2020
    Hvilket år vi har hatt i markedene.  Vi fikk en flott start på året men så gikk markedet kraftig ned da Coronaviruset kom i mars.  Den store rekylen vi har hatt og en svak september. Jeg har prøvd å gi deg rammeverk som vil gjøre det lettere for deg å spille markedene.  På Twitter har … Fortsett å lese «Presidentvalget i USA 2020»
  • I midten av september og noe ned
    September har rykte på seg for å være den verste måneden i året.  2020 ser ut til å bli et slikt år.  Siden 2. september har markedet gått ned 10%, sannsynligvis en korreksjon. Chartet over viser markedet den siste måneden.  Et fint rally helt til vi kom til september.  På Twitter har jeg forberedt dere … Fortsett å lese «I midten av september og noe ned»
  • Hvordan investere under en Pandemi
    Min blogg Investing under a Pandemic fra 23 aug 2020 Jeg ønsker å komme med en blogg for å kommentere det nåværende aksjemarkedet. Markedet gikk rett ned ved de første tegn til pandemi. Investorene fikk panikk og solgte seg tungt ned da økonomiene lukket og det kom inn svært dårlige BNP estimater.  I februar og … Fortsett å lese «Hvordan investere under en Pandemi»